.
.

ONS DOEL? U LATEN THUISKOMEN.

Dépôt Albert Vastgoed is een jong en dynamisch kantoor dat zich voornamelijk toespitst op de Limburgse vastgoedmarkt. Onze centrale ligging in Beringen zorgt ervoor dat wij u de best mogelijke service kunnen bieden voor de (ver)koop van al uw vastgoedprojecten.

Onze grondige kennis van de lokale vastgoedmarkt samen met ons sterk uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij u van A tot Z kunnen ondersteunen. Bovendien staat creativiteit bij ons centraal, hebben we kennis van interieurvormgeving én bouwkunde binnen handbereik.

Heeft u vragen of wenst u een waardebepaling van uw woning? Contacteer ons of maak hieronder een vrijblijvende afspraak.

Uw gratis schatting....Deel uw woonwensen.

.
.

U WILT UW
WONING VERKOPEN?

WIJ VERTELLEN VOOR U HET VERHAAL.

ONTDEK HET HIER!

.
UW (EERSTE) EIGEN WONING AANKOPEN.

Het aankopen van een woning of appartement gaat niet over één nacht ijs én is misschien wel één van de moeilijkste beslissingen in uw leven. Maar waarom het moeilijk maken als gemakkelijk ook kan? Bezorg ons uw wensen en wij doen de rest.

Met onze technische en juridische achtergrond zullen wij de panden zorgvuldig observeren en reflecteren, om nadien samen met u uw droomwoning te bezoeken. Bent u niet tevreden over de woning? Geen haast, wij zoeken gewoon verder!


KOM KENNISMAKEN

.

.

THUIS! HET STUKJE GELUK VAN UZELF.

Een huis is geen thuis als het gevoel niet voor zich kan spreken. Gezellig, warm, veilig,... zijn de verwachtingen. Deze verwachtingen kunnen wij voor u inlossen. Met 25 jaar ervaring en een reeks aan gerealiseerde interieurs wordt uw droom werkelijkheid.

Binnen onze vestiging kunt u terecht voor decoratie, meubels, gordijnen, maatwerk en totaalprojecten. Voor elk wat wils dus. Wandel gerust binnen, neem een kijkje in de showrooms en vertel ons uw ideeën, uw droominterieur.


DE WEG NAAR JOUW DROOMINTERIEUR


.

Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.