ONZE VERKOOPSTRATEGIE


Het verkopen van uw eigendom is vaak een grote stap. Elk pand is anders en bevat zijn uniek verhaal.
Zowel de waardebepaling als de verkoopstrategie verschillen van pand tot pand. Daarom kiezen wij bij Dépôt Albert Vastgoed om elke eigendom persoonlijk te benaderen.

Wij staan aan uw zijde, van start tot finish, om samen de correcte strategie toe te passen en om uw eigendom aan de meest optimale, marktconforme prijs te verkopen, zodat uw pand met zijn unieke facetten aan het eind van de dag dé juiste waarde toegekend krijgt..

.Onze troeven


VRAAG UW SCHATTING AAN.
Ons Stappenplan


1..U wilt uw eigendom verkopen

Tijdens die belangrijke beslissing staat Dépôt Albert Vastgoed u graag bij. Met onze degelijke vakkennis doorlopen wij samen met u elke stap van de verkoop: van de beslissing tot de waardebepalingen van de pandbezoeken tot de uiteindelijke sleuteloverhandiging. U mag met een gerust hart gaan slapen: Dépôt Albert Vastgoed zorgt ervoor dat de verkoop van uw eigendom tot een goed einde wordt gebracht.

2..Waardebepaling en wensen

Met onze kennis van de markt en technische deskundigheid bepalen wij nauwkeurig de waarde van uw eigendom. Parameters zoals ligging, ouderdom, slijtage, oriëntatie, de graad van afwerking, referentiepunten, maar ook gerealiseerde verkopen in de buurt … zijn hierbij cruciaal om uw eigendom een eerlijke en marktconforme prijs toe te schrijven.

3..Opstellen van uw volledig verkoopdossier

Na de waardebepaling kunnen we overgaan tot het administratieve gedeelte. Uiteraard nemen wij dit graag voor onze rekening. Met onze ervaring, betrouwbare partners en kennis van de addertjes onder het gras, zorgen wij voor een waterdicht verkoopdossier. Hiervoor zullen de nodige documenten opgevraagd worden, zoals de kadastrale uittreksels, bodemattest, EnergiePrestatieCertificaat (EPC), vergunningen ... om het verkoopdossier te finaliseren.

4..Opstellen van uw marketingplan

Een sterk marketingplan zorgt voor een vlotte verkoop. Dit weten we bij Dépôt Albert Vastgoed maar al te goed. De eerste stap is om uw eigendom en zijn unieke facetten correct in beeld te brengen. Hiervoor maken we gebruik van professioneel foto- en beeldmateriaal. Indien gewenst, kunnen 3D tekeningen worden toegevoegd om het plaatje compleet te maken. Om de verkoop van uw eigendom zo snel mogelijk te realiseren, wordt het pand online geplaatst op onze eigen website en nog vele andere mediakanalen (Immoweb, Zimmo, Immoscoop, Facebook,...)

Wenst u toch een meer discrete aanpak? Vraag ernaar en wij zullen samen met u andere, meer gepaste opties bekijken.

5..Bezichtigingen van uw eigendom

Voor een goede eerste indruk krijgt u maar één kans. Dit geldt ook voor uw pand. Bij Dépôt Albert Vastgoed zorgen we ervoor dat de kandidaat-kopers zich meteen welkom voelen, want die eerste indruk is goud waard.

6..Constante communicatie

Indien er een bod valt, hoort u dat meteen! Maar ook wanneer de verkoop naar onze mening bijgestuurd moet worden, delen we dit open en eerlijk mee. Alle beslissingen gebeuren in samenspraak met u. Duidelijke en heldere communicatie is voor ons de sleutel tot succes!

7..Afhandeling van uw verkoopdossier

Is er een match gevonden tussen uw eigendom en de kandidaat-koper, dan volgt dé waterdichte verkoopovereenkomst. Zowel de verkoper als de koper worden voor de ondertekening uitgenodigd bij ons op kantoor. Nadien wordt de ondertekende verkoopovereenkomst aan de notaris overhandigd voor verdere afhandeling en registratie.

8..Sleuteloverhandiging

De finale stap is de overdracht van uw eigendom. Zowel u, de verkoper, als de koper zullen uitgenodigd worden door de notaris om de notariële akte te verlijden en de sleutels te overhandigen. Bij deze laatste stap zal ook Dépôt Albert Vastgoed aan uw zijde staan.VRAAG UW SCHATTING AANInformatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.