EEN INTERVIEW MET ...


Achile Schoofs - Zaakvoerder van Dépôt Albert Vastgoed

1..Stel jezelf even voor!

Ik ben Achile Schoofs, 25 jaar jaren jong, geboren en getogen te Beringen en afgestudeerd als bouwkundige aan de hogeschool PXL te Diepenbeek. Intussen erkend vastgoedmakelaar onder de nummer 513.351 en trotse zaakvoerder van Dépôt Albert Vastgoed. Mijn hobby's zijn tennis en sleutelen aan Land Rovers. Goed gaan uiteten mag je gerust bij op de lijst zetten.

2..Waarom kies je specifiek voor de vastgoedsector?

Specifiek zou ik het niet noemen... Je kan nog veel kanten uit binnen de vastgoedwereld, maar ik heb altijd een voorliefde gehad voor architectuur, bouw, renovatie, interieur,... misschien ook wel omdat het met de paplepel is meegegeven. Mijn ouders kochten zo'n 25 jaar geleden een oude maalderij op, waar nu onze showroom gevestigd is. Zij renoveerde het pand van kop tot teen, zonder enig besef van de hoeveelheid werk hierin zou gaan kruipen. Als zoon kan je niet minder dan fier zijn. Ik denk dat daar ook het begin van het hele verhaal ligt.

3..Was het een logische stap, verder gaan onder de naam Dépôt Albert?

Lijkt mij van wel! De combinatie tussen vastgoed en interieur is weinig gekend en leek ons een uniek concept. De verkopers, kopers en huurders kunnen hier alleen maar baat bij hebben. Onze slogan valt dan ook niet meer weg te denken "Ons doel? U laten thuiskomen."

4..Wat is de toekomstvisie bij Dépôt Albert Vastgoed?

Momenteel focussen wij ons eerst op het vastgoed binnen Limburg. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat we niet actief kunnen optreden binnen Vlaams-Brabant of Antwerpen. Intussen kunnen andere ideeën zich nog verder ontwikkelen en kijken wij verder dan de dag van vandaag.
Ann Diepvints - Oprichtster Dépôt Albert

1..Stel jezelf even voor!

Mijn naam is Ann Diepvints, oprichtster van Dépôt Albert en al 25 jaar actief binnen de interieursector. Wij zijn actief over heel Vlaanderen, van Limburg tot aan de kust. Onze vestiging, vroeger een oude maalderij, hebben wij kunnen omtoveren tot een prachtige showroom. Ben je in de buurt, spring dan gerust even binnen!

2..Waarvoor kunnen wij terecht bij Dépôt Albert?

Wij zijn voorzien van een uitgebreid gamma. Landelijk, hedendaags klassiek, strak lofty, modern... het is maar een greep uit de briefings die wij van onze klanten krijgen. In combinatie met totaalinrichting en maatwerk bieden wij ieders wil.

3..Een samenwerking met jouw zoon, hoe sta jij daar tegenover?

Positief! Achile werkte al langer mee achter de schermen wanneer leveringen of opmetingen plaatsvonden. Dus op dat gebied hebben wij al wel wat ervaring samen en kan ik het alleen maar toejuichen!
Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.